Het allerbeste voor jouw paard! Echte vrije tijd! Hier kan jouw paard echt paard zijn.

Wil jij een gezonder paard? Een mentaal stabieler paard? Geen opsluiting meer voor jouw paard? Gewoon het allerbeste voor jouw paard? Gedragsproblemen elimineren? Jouw paard gewoon zichzelf laten zijn? Dan is onze unieke stalling echt iets voor jou!

De Two Lazy Seven Ranch biedt een unieke groepsstalling waar de kudde 24 uur per dag buiten kan lopen, het hele jaar door. Naast de ruimte buiten zijn er voldoende schuil en binnenstallingen voor de paarden, ze kunnen zelf kiezen waar ze gaan staan. De paarden hebben zelfs een zwemvijver, die tip top door verswater pomp word bijgevuld en de waterkwaliteit gemeten wordt!

Ieder paard wordt op een veilige manier in zijn eigen tempo geïntegreerd in de kudde, wij staan het paard bij met al onze expertise. 

Wist je dat constante vrije beweging de spieren en pezen versterken, waar ze bij stalling juist verslappen. Dat spelen een teken is van goed welzijn. Dat je minder koliek hebt in een kudde met onbeperkt ruwvoeder dan op stal. IEDER paard een nood heeft aan groomen en dus sociaal contact. Er zijn geen uitzonderingen. Kies voor jouw paard! De paarden beschikken voortdurend over ruwvoeder van een zeer goede kwaliteit. Het is hier werkelijk een (p)aardsparadijs! Overtuig jezelf! Kom gerust langs voor een rondleiding.

Naast deze unieke stalling beschikken wij ook over een aantal voortreffelijke faciliteiten; zoals een grote buitenpiste, grote en kleine binnenpiste, ziekenboeg, ruime overdekte poetsplaats, drie zadelkamers, hondenkennel, voederplaats, ronde koraal, galopbaan, weilanden, observatieplaats, trailer om mee te oefenen, winkel, enzovoort!

We bekijken ieder paard iedere dag in de kudde en brengen het voor u naar de veearts bij de inentingen van griep, rhino en tetanus. Ook de hoefsmid kunnen we voor u verzorgen.

Ook wat buitenritten betreft, zijn we goed gelegen! Zowel weiden als bossen behoren tot de mogelijkheden.

Als je bedenkt dat een wild paard maar 20% van zijn tijd stilstaat en een stalpaard 87%, dan is de keuze al snel gemaakt. Een paard mag hier echt paard zijn!

Ben je geïnteresseerd in deze unieke kuddestalling, heb je nog vragen en/of bedenkingen? Stuur dan een mail naar info@twolazysevenranch.be of kom eens in het weekend langs en vraag om een rondleiding. Voor iedere stalklant hebben wij een leuk welkomstpakket met allerlei info en attentie.

We hopen je snel te ontvangen op onze ranch!

Stallingsaanvraag

Hier kunt u een aanvraag doen voor meer info.

Wij hanteren een maandelijkse huur voor stalling en gebruik faciliteiten. We hanteren een maand opzegtermijn, maar behouden het recht om in dringende omstandigheden zoals diefstal, vandalisme, broodroof, of schadelijke praktijken tegen het bedrijf de overeenkomst onmiddellijk te verbreken. Een ieder kan onze voorwaarden en huisregels lezen in onze kantine en opvragen in ons bedrijf. als ook op onze website terug vinden.

Tot slot kan je als je meer wil weten over het paard en hoe het zich gedraagt in een kudde onderstaande korte PDF’s doornemen. Wendy interviewt Marc Pierard, een gedragsbioloog, die een heel verrassend beeld schetst over paardentaal en -gedrag.